Indhold i denne sektion:
6. december 2016

Ny vidensrejse sætter fokus på literacy

Tilmeldingsfristen forlænget til 9. december 2016. Vidensrejse til Ontario i uge 8 2017 giver dig inspiration til arbejdet med literacy gennem skolebesøg, oplæg og en årlig konference om emnet.

International konference

Har du som læsevejleder, læsekonsulent eller danskunderviser interesse for literacy? Så har du muligheden for at tage med på vidensrejsen til Ontario, Canada i februar 2017.

Hvert år samles over 3000 lærere og læsevejledere fra hele verden til konferencen ’Reading for the love of it’ i Toronto, Ontario.

Konferencen omhandler literacy og sætter fokus på læsning, skrivning og sprog i forskellige udgaver. Rejsen byder foruden konferencen på skolebesøg og diverse oplæg.

Få inspiration til dit daglige arbejde

På konferencen får du inspiration til dit faglige arbejde som lærer, vejleder eller konsulent.

Canadierne har på literacy-området udviklet metoder med høj grad af differentiering, stor kærlighed til sproget, fokus på tværsfaglige literacy-kompetencer, dybdelæring og litteraturens rolle i udviklingen af det livsduelige menneske.

Vi vil på turen få lov at overvære literacy-undervisning på en skole og efterfølgende tale med lærere og ledere.

Formøde

Alle deltagere mødes tirsdag d. 31. januar 2017, hvor de får en grundig indføring i Ontarios skolesystem og den første forståelse for, hvordan literacy-undervisningen medvirker til, at eleverne i Ontario er blandt verdens dygtigste.

Det faglige program starter tirsdag den 21. februar 2017 kl. 8.00 og slutter til middag fredag den 24. februar 2017. Fredag eftermiddag er der arrangeret en bustur til Niagara Falls for gruppen med returnering til Toronto tidligt på aftenen.

Pris og tilmelding

Pris: 18.000 kr. – inkl. flyrejse tur/retur Kastrup – Toronto, formøde, 4 overnatninger, udflugter og fagligt program samt morgenmad tirsdag-fredag og frokost tirsdag, onsdag og fredag.

TIlmelding til rejse inklusiv fly

Pris: 12.300 kr. – inkl. formøde, 4 overnatninger, udflugter og fagligt program samt morgenmad tirsdag-fredag og frokost tirsdag, onsdag og fredag. Ekskl. Flyrejse tur/retur Kastrup – Toronto.

TIlmelding til rejse eksklusiv fly

Bindende tilmelding senest 9. december 2016

Om denne side